Tentdoek

Tentdoek / tentzeil bescherming / tenttapijt

Dit tentdoek wordt vooral toegepast onder de tent / caravan ter bescherming van het tentzeil, als grondzeil onder de luifel / partytent of ter bescherming van de ondergrond in caravan stalling e.d.
Dit Tentdoek / gronddoek komt rechtstreeks uit de fabriek dus goedkoper dan elders.
Direct leverbaar uit voorraad!

Verzendinformatie

Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen geleverd.
* Belgie / Duitsland 2 á 3 werkdagen.
* Pallets en rollen worden via andere vervoerder geleverd, deze worden binnen 2 a 3 werkdagen geleverd.

Actieve filters

 • Tentdoek - tentzeil bescherming -130 gr p/m²

  € 13,49

  Een goedkope en effectieve oplossing voor u.

  Dit tentdoek wordt vooral toegepast onder de tent of caravan ter bescherming van het tentzeil, als grondzeil onder de luifel of partytent of ter bescherming van de ondergrond in caravan stalling. Dit gronddoek komt rechtstreeks uit de fabriek dus goedkoper dan elders . Dit soort gronddoek / anti worteldoek is uniek in Nederland, is van Europese fabricage is nergens anders verkrijgbaar.

  Product is beschikbaar met verschillende opties
 • Kwikclip

  € 1,10

  Kwikclip / zeilklem / holdon

  Een uitzonderlijk sterke kunststof zeilklem om ieder soort zeil, doek of tentgrondzeil vast te zetten en aan te spannen.

  Oneindig te gebruiken en deze doekklem beschadigt uiteraard het doek niet en is oneindig te gebruiken.

 • Gronddoekpennen

  € 0,39

  Gronddoekpennen

  Deze gronddoek en kunstgras pennen zijn uitstekend geschikt om anti worteldoek, kunstgras, landbouwplastic, grondzeilen, slikranden, binnententen en ander doek of vlies vast te zetten.

  Deze gronddoekpennen zorgen er voor dat het worteldoek, kunstgras en de pennen niet meer naar boven kunnen komen of los raken. Deze metalen pennen zijn gepunt, dus makkelijk in de grond te plaatsen.

  Gronddoekpennen dienen altijd helemaal in de grond geslagen te worden, zodat wind geen vrij spel heeft onder het materiaal.