Best verkochte producten

 • Gronddoekpennen , gronddoekhaken , anti worteldoek pennen

  € 0,36

  Gronddoekpennen

  Deze gronddoek / kunstgraspennen zijn uitstekend geschikt om anti worteldoek, kunstgras, landbouwplastic, grondzeilen, slikranden, binnententen en ander doek of vlies vast te zetten.

 • Kwikclip - zeilklem

  € 1,10

  Kwikclip / zeilklem / holdon

  Een uitzonderlijk sterke kunststof zeilklem om ieder soort zeil, doek of tentgrondzeil vast te zetten en aan te spannen.

  Oneindig te gebruiken en deze doekklem beschadigt uiteraard het doek niet en is oneindig te gebruiken.

 • Tentdoek - tentzeil bescherming - campingdoek - 4.20 mtr breed - 130 gr p/m²

  € 12,00

  Een goedkope en effectieve oplossing voor u.

  Dit tentdoek wordt vooral toegepast onder de tent of caravan ter bescherming van het tentzeil, als grondzeil onder de luifel of partytent of ter bescherming van de ondergrond in caravan stalling. Dit gronddoek komt rechtstreeks uit de fabriek dus goedkoper dan elders . Dit soort gronddoek / anti worteldoek is uniek in Nederland, is van Europese fabricage is nergens anders verkrijgbaar.

 • Vogelweringborstel - vogelwering borstel - dakgootborstel

  € 16,93

  Vogelwewering borstel, zonnepaneelborstel, Tegen vogels onder uw zonnepaneel. Los het probleem van vogels en nesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen op.

  Met deze zonnepaneelborstels / anti-vogelborstels voorkomt u dat er vogelnesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen ontstaan. U hoeft dus veel minder onderhoud te plegen

  Product is beschikbaar met verschillende opties
 • Anti worteldoek 120 gr - 4.20 mtr breed (Europese kwaliteit)

  € 18,63

  Anti worteldoek / gronddoek voor een scherpe prijs

  Door onze jarenlange kennis en opgedane ervaringen met het anti worteldoek, gronddoek, wegendoek zijn wij inmiddels uitgegroeid tot specialist op dit gebied.

 • Tentdoek - tentzeilbescherming - campingdoek - 4.80 mtr breed -130 gr p/m²

  € 22,08

  Dit tentdoek / campingdoek is waterdoorlatend en wordt o.a toegepast op de camping onder of in de tent , onder de caravan of als tentzeilbescherming .

 • Geotextiel nonwoven gronddoek - 120 gr per m²

  € 16,46

  Geotextiel gronddoek (non woven) worden voornamelijk toegepast als kunstgras drukverdeel / stabilisatiedoek, ter scheiding en stabilisatie van grindpaden, als vijverfolie bescherming e.d.

 • Anti worteldoek, gronddoek 100 gr (Aziatische kwaliteit)

  € 8,66

  Heeft u last van onkruid? Dan is anti worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, een goedkope en effectieve oplossing voor u.

  Ons anti worteldoek word vaak toegepast in tuinen, als ondergrond voor grind en split , als onderlaag voor uw bestrating. onder uw (terras) vlonder, of aan de binnenkant van uw bloembakken.

 • gronddoek - drukverdeeldoek - wegendoek - 225 gr p/m²

  € 21,83

  Drukverdeeldoek / gronddoek voor onder grindpaden - grof puin/ puingranulaat - erfverhardingen ed .

 • Dakgootegel - dakgootborstel

  € 15,19

  Voorkomt dat bladeren in Uw goot blijven liggen. Vogels krijgen niet meer de kans om via de goot onder de dakpannen te kruipen. En het voorkomt dat marters via de goot onder dakpannen kunnen.

  We houden allemaal van een prachtige tuin met mooie bomen met een prachtige bladerkroon. Maar als u bomen rond het huis hebt staan, kunnen bladeren, twijgjes en mos in de dakgoten en afvoeren ophopen.

  Dit kan leiden tot verstoppingen en onnodige schade aan uw goten en afvoeren. En tenzij u zelf de moeilijke, steeds terugkerende en noodzakelijke reiniging wilt doen, moet u hiervoor steeds weer een vakman inschakelen!

 • Anti worteldoek, gronddoek 150 gr (Europese kwaliteit)

  € 20,49

  Deze soort gronddoek heeft aan de onderkant een extra vlieslaagje zodat het niet meer gaat schuiven als het eenmaal ligt en zich al het ware vast pakt aan de ondergrond en dus niet meer naar boven komt zoals het normale anti worteldoek

  Dit soort anti worteldoek / gronddoek / wegendoek  is van Europese fabricage is nergens anders verkrijgbaar dan bij bij  gronddoekhandel.nl  / totalflooring.nl.

 • Geotextiel nonwoven gronddoek 190 gr

  € 12,11

  Geotextiel gronddoek (non woven) worden voornamelijk toegepast als kunstgras drukverdeel / stabilisatiedoek, ter scheiding en stabilisatie van grindpaden, ter scheiding en drainage van grondlagen, als vijverfolie bescherming e.d.