Best verkochte producten

 • Gronddoekpennen

  € 0,39

  Gronddoekpennen

  Deze gronddoek en kunstgras pennen zijn uitstekend geschikt om anti worteldoek, kunstgras, landbouwplastic, grondzeilen, slikranden, binnententen en ander doek of vlies vast te zetten.

  Deze gronddoekpennen zorgen er voor dat het worteldoek, kunstgras en de pennen niet meer naar boven kunnen komen of los raken. Deze metalen pennen zijn gepunt, dus makkelijk in de grond te plaatsen.

  Gronddoekpennen dienen altijd helemaal in de grond geslagen te worden, zodat wind geen vrij spel heeft onder het materiaal.

 • Kwikclip

  € 1,10

  Kwikclip / zeilklem / holdon

  Een uitzonderlijk sterke kunststof zeilklem om ieder soort zeil, doek of tentgrondzeil vast te zetten en aan te spannen.

  Oneindig te gebruiken en deze doekklem beschadigt uiteraard het doek niet en is oneindig te gebruiken.

 • Vogelweringborstel - vogelwering borstel

  € 16,88

  Vogelweweringborstel, zonnepaneelborstel, Tegen vogels onder uw zonnepaneel. Los het probleem van vogels en nesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen op.

  Met deze zonnepaneelborstels / anti-vogelborstels voorkomt u dat er vogelnesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen ontstaan. U hoeft dus veel minder onderhoud te plegen

 • Tentdoek - tentzeil bescherming -130 gr p/m² - 4.20 mtr breed

  € 11,18

  Een goedkope en effectieve oplossing voor u.

  Dit tentdoek wordt vooral toegepast onder de tent of caravan ter bescherming van het tentzeil, als grondzeil onder de luifel of partytent of ter bescherming van de ondergrond in caravan stalling. Dit gronddoek komt rechtstreeks uit de fabriek dus goedkoper dan elders . Dit soort gronddoek / anti worteldoek is uniek in Nederland, is van Europese fabricage is nergens anders verkrijgbaar.

 • Anti worteldoek 120 gr - 4.20 mtr breed (Europese kwaliteit)

  € 18,10

  Anti worteldoek / gronddoek voor een scherpe prijs

  Door onze jarenlange kennis en opgedane ervaringen met het anti worteldoek, gronddoek, wegendoek zijn wij inmiddels uitgegroeid tot specialist op dit gebied.

 • Gronddoek - wegendoek - drukverdeeldoek - 225 gr p/m²

  € 21,30

  Gronddoek / wegendoek / drukverdeeldoek , vijverfolie bescherming 225 gr p/m²

   Niet voor niets hebben wij voor elke toepassing een geschikte soort gronddoek / wegendoek  .

 • Dakgootegel

  € 15,19

  Voorkomt dat bladeren in Uw goot blijven liggen. Vogels krijgen niet meer de kans om via de goot onder de dakpannen te kruipen. En het voorkomt dat marters via de goot onder dakpannen kunnen.

  We houden allemaal van een prachtige tuin met mooie bomen met een prachtige bladerkroon. Maar als u bomen rond het huis hebt staan, kunnen bladeren, twijgjes en mos in de dakgoten en afvoeren ophopen.

  Dit kan leiden tot verstoppingen en onnodige schade aan uw goten en afvoeren. En tenzij u zelf de moeilijke, steeds terugkerende en noodzakelijke reiniging wilt doen, moet u hiervoor steeds weer een vakman inschakelen!

 • Geotextiel nonwoven gronddoek - 120 gr per m²

  € 16,26

  Geotextiel gronddoek (non woven) worden voornamelijk toegepast als kunstgras drukverdeel / stabilisatiedoek, ter scheiding en stabilisatie van grindpaden, als vijverfolie bescherming e.d.

 • Anti worteldoek, gronddoek 100 gr (Aziatische kwaliteit)

  € 8,63

  Heeft u last van onkruid? Dan is anti worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, een goedkope en effectieve oplossing voor u.

  Ons anti worteldoek word vaak toegepast in tuinen, als ondergrond voor grind en split , als onderlaag voor uw bestrating. onder uw (terras) vlonder, of aan de binnenkant van uw bloembakken.

 • Anti worteldoek, gronddoek 150 gr p/m² ( Aziatische kwaliteit )

  € 19,97

  Anti worteldoek / gronddoek voor een scherpe prijs

  Door onze jarenlange kennis en opgedane ervaringen met het anti worteldoek, gronddoek, wegendoek zijn wij inmiddels uitgegroeid tot specialist op dit gebied. Kijk en vergelijk met andere webshops / elders op het internet en zie dat wij goedkoper zijn.

 • Anti worteldoek, gronddoek 150 gr (Europese kwaliteit)

  € 20,50

  Deze soort gronddoek heeft aan de onderkant een extra vlieslaagje zodat het niet meer gaat schuiven als het eenmaal ligt en zich al het ware vast pakt aan de ondergrond en dus niet meer naar boven komt zoals het normale anti worteldoek

  Dit soort anti worteldoek / gronddoek / wegendoek  is van Europese fabricage is nergens anders verkrijgbaar dan bij bij  gronddoekhandel.nl  / totalflooring.nl.

 • Gronddoek - wegendoek - 5.20 mtr breed - 200 gr p/m²

  € 30,06

  Gronddoek / wegendoek / drukverdeeldoek , geotextiel geweven, 200 gr p/m2

  Perfect te gebruiken als een stevige ondergrond voor civiele bouwprojecten, waaronder waterbouw, (spoor)wegenbouw en tunnelbouw. Het gronddoek wordt gemaakt van een sterk, geweven doek

  Product is beschikbaar met verschillende opties