Anti worteldoek, gronddoek 100 gr (Aziatische kwaliteit)

Heeft u last van onkruid? Dan is anti worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, een goedkope en effectieve oplossing voor u.

Ons anti worteldoek word vaak toegepast in tuinen, als ondergrond voor grind en split , als onderlaag voor uw bestrating. onder uw (terras) vlonder, of aan de binnenkant van uw bloembakken.

5 Stuks
Formaat: 5 x 2.10 mtr
€ 8,66
Inclusief belasting

  Levering

Omdat we het transport niet in eigen hand hebben : is vandaag besteld binnen 2 werkdagen geleverd

Toepassingen anti worteldoek:

Heeft u last van onkruid? Dan is anti worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, een goedkope en effectieve oplossing voor u. Wij zijn leverancier van diverse maatvoeringen anti worteldoek Het anti worteldoek heeft bij ons een standaardlengte van 100 meter. Ons anti worteldoek is in verschillende breedtes verkrijgbaar : 1.05, 1.65, 2.10, 3.30, 4.25 mtr Daarnaast bieden wij u diverse andere soorten worteldoek voor elke toepassing een geschikt soort anti worteldoek.

Anti worteldoek toepassing :

Ons anti worteldoek word vaak toegepast in tuinen, als ondergrond voor grind en split , als onderlaag voor uw bestrating. onder uw (terras) vlonder, of aan de binnenkant van uw bloembakken. Het anti worteldoek zorg er voor dat uw bestrating minder snel wegzakt door bijvoorbeeld muizen- en mollengangen. Het anti-worteldoek vangt een eventuele verzakking dan op. Tevens is het anti worteldoek goed toe te passen als talud afdekking , zo ontstaan er geen verzakkingen in het talud / slootkant afwerking en blijft het onkruid weg Anti-worteldoek wordt ook gebruikt om de bodem onder zonnepanelen af te dekken. Zo blijft deze onkruidvrij, en kan er grind of kiezel opgedaan worden.

Kenmerken:

  • Kwaliteit: 100 gr p/m², (Aziatische kwaliteit)
  • Materiaal: UV gestabiliseerd polypropyleen
  • Kleuren: zwart ( met belijning )

Het gronddoek / anti worteldoek heeft een UV-stabiliteit van minimaal 5 jaar.

5 Stuks

Datasheet

Materiaal
UV gestabiliseerd polypropyleen
Kleur
Zwart
Kwaliteit
100 gr p/m², (Aziatische kwaliteit)
Lengte
diverse lengtes beschikbaar

Specifieke referenties

ean13
6097226396318

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...