Waarom kopen bij Totalflooring.nl

Totalflooring.nl is een gespecialiseerde webshop die een breed assortiment aan gronddoek en andere gerelateerde producten aanbiedt.Het bedrijf is gevestigd in Genemuiden en al bijna tien jaar actief en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd.

Het productaanbod van Totalflooring.nl is divers en omvat onder andere anti-worteldoek, geotextiel non-woven gronddoek, campingdoek, tentzeilbescherming, deurmatten, en zelfs dakgootborstels.

Deze variëteit zorgt ervoor dat klanten een oplossing kunnen vinden voor vrijwel elke toepassing in tuin- en landschapsbeheer Klanten waarderen de webshop zeer, zoals blijkt uit de hoge beoordelingen en positieve feedback die het bedrijf ontvangt op platforms zoals 5-sterrenspecialist.nl.

Verzenden

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 dag na ontvangst van uw betaling verzonden via pakketdiensten met tracking en aflevering zonder handtekening.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. vervoerskosten zijn afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling.

We kunnen twee apart geplaatste bestellingen samenvoegen, voor elke bestelling zullen verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze verpakkingen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

  • U krijgt een track en trace nr via de mail gestuurd nadat deze is ingescand door de koeriersdienst.
  • Pakketje op werkdagen besteld worden binnen 2 werkdagen geleverd.
  • Levering pakketjes via koeriersdiensten.
  • Pallets en rollen gaan via onze vrachtvervoerders.

Pakketjes en rollen worden tegen kleine vergoeding verstuurd. Dit in verbant met de aanhoudende prijsstijgingen.

                                                  totalflooring.nl is een onderdeel van : win-trading.nl