Home

Actieve filters

 • Speelkleed - village - 140 x 200 cm

  € 28,95

  Op dit speeltapijt kan je lekker spelen met je voertuigen! Speel dat ze door de stad rijden, op een bepaalde plek moeten zijn of dat er iets gebeurt.

  Het speelkleed is makkelijk op te rollen

  Maat: 140 x 200 cm

 • Rubbersnippers ongekleurd

  € 15,67

  Rubbersnippers zijn de ideale zakkenvuller om te gebruiken in boksballen, sandbags, powerbag voor fitness of als opvul materiaal.

  Onze rubbersnippers, gemaakt van 100 % gerecyclede banden en is 99,9 % metaal en weer recyclebaar, dus veilig voor mens en milieu.

 • Mineraalsschors

  € 24,13

  Mineraalsschors, Mineraal schors, Betonschors

  Mineraalschors is mooier en duurzamer dan boomschors / houtsnippers.

  Mineraalschors is een natuurlijke boomschors / houtsnipper verduurzaamd met een mineraalsluier , hierdoor is de levensduur veel langer dan de houtsnippers / boomschors.

 • Grindplaten

  Grind- of splitplaten zorgen voor een stabiele en stevige basis voor elke oprit waardoor spoorvorming wordt tegengegaan.

  Door het honingraatmodel zijn grindplaten geschikt tegen hoge drukbelastingen.

 • Grasbeschermingsgaas

  € 422,29

  Uitstekend geschikt voor de versteviging en bescherming van uw gras.
  Grasbeschermer is een geëxtrudeerde en gerecycled HDPE net en UV-gestabiliseerd , dat wordt toegepast wanneer u uw gras ter wilt beschermen en verstevigen.

 • Dakgootegel

  € 15,19

  Voorkomt dat bladeren in Uw goot blijven liggen. Vogels krijgen niet meer de kans om via de goot onder de dakpannen te kruipen. En het voorkomt dat marters via de goot onder dakpannen kunnen.

  We houden allemaal van een prachtige tuin met mooie bomen met een prachtige bladerkroon. Maar als u bomen rond het huis hebt staan, kunnen bladeren, twijgjes en mos in de dakgoten en afvoeren ophopen.

  Dit kan leiden tot verstoppingen en onnodige schade aan uw goten en afvoeren. En tenzij u zelf de moeilijke, steeds terugkerende en noodzakelijke reiniging wilt doen, moet u hiervoor steeds weer een vakman inschakelen!

 • BootTray, schoenenbak voor schoenen en laarzen

  € 13,80

  Op zoek naar een voordelige en praktische manier om uw vloer in huis schoon te houden? Met deze laarzenbak laat u het vuil achter bij de deur, een slimme oplossing voor het bewaren van uw laarzen en schoenen na een wandeling door alle weersomstandigheden.

  Het vinden van een aantrekkelijke oplossing voor het opslaan van met modder of sneeuw bedekte schoenen in huis kan een lastige zaak zijn. Handdoeken op de vloer in de hal geven een rommelige aanblik, en niemand stapt graag in koude, vochtige laarzen die in de garage zijn gegooid om te drogen. Deze kunststof laarzenbak is ideaal om vieze en natte schoenen/laarzen op te zetten.

 • Anti worteldoek, gronddoek 100 gr (Aziatische kwaliteit)

  € 8,66

  Heeft u last van onkruid? Dan is anti worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, een goedkope en effectieve oplossing voor u.

  Ons anti worteldoek word vaak toegepast in tuinen, als ondergrond voor grind en split , als onderlaag voor uw bestrating. onder uw (terras) vlonder, of aan de binnenkant van uw bloembakken.

 • Vogelweringborstel - vogelwering borstel

  € 16,88

  Vogelweweringborstel, zonnepaneelborstel, Tegen vogels onder uw zonnepaneel. Los het probleem van vogels en nesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen op.

  Met deze zonnepaneelborstels / anti-vogelborstels voorkomt u dat er vogelnesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen ontstaan. U hoeft dus veel minder onderhoud te plegen

 • Speelkleed - city - 140 x 200 cm

  € 28,95

  Een mooie zacht speeltapijt / speelkleed waar de kinderen fijn op kunnen spelen.

  Op dit speelkleed is een vrolijke stad te vinden met daarop een vliegveld, ziekenhuis kerk en strand. Ook is het tapijt weer snel op te bergen, omdat je hem zo weer kan oprollen.

  Maat: 140 x 200 cm

 • Kwikclip

  € 1,10

  Kwikclip / zeilklem / holdon

  Een uitzonderlijk sterke kunststof zeilklem om ieder soort zeil, doek of tentgrondzeil vast te zetten en aan te spannen.

  Oneindig te gebruiken en deze doekklem beschadigt uiteraard het doek niet en is oneindig te gebruiken.

 • Kunstgras tape

  € 36,63

  Kunstgras lijmband / kunstgras kleefband / kunstgrastape

  Bij de aanleg van kunstgras, ( en vooral bij grotere oppervlakten) worden er vaak meerdere banen kunstgras gelegd.

  De naden van de grasmat moeten dan vastgelijmd worden, Dit kan met zelfklevende lijmband. Met zelfklevend lijmband hoef je niet meer met 2 componentenlijm te werken; geen gemeng en geklieder meer!

  Bij de zelfklevende lijmband hoef je alleen maar de band uit te rollen, goed positioneren onder de rand van de kunstgrasmat en het schutblad te verwijderen.